Effigerm Baby Care - Blöjeksem | Skonsam, alkoholfri | Från 0 år

Effigerm Baby Care vid blöjeksem och irriterad hud hos barn – naturlig och effektiv.

Alkoholfri och fri från konserveringsmedel. Från 0 år.

Effigerm Baby Care förebygger och lindrar vid blöjeksem

Spraya och låt torka, varken kladdar eller svider.

Det är vanligt att spädbarn och även lite större barn besväras av röd stjärt och blöjeksem. Det spelar ingen roll hur ofta blöjan byts, det är ändå lätt att huden runt stjärten och ljumskarna blir röd och irriterad.

Effigerm Baby Care desinficerar och renar huden effektivt och samtidigt skonsamt. Ingen risk att huden blir torr eftersom sprayen även är återfuktande.

Använd sprayen för att förebygga blöjeksem. Sprayen renar huden från bakterier och svamp som kan orsaka blöjeksem och irritation, utan att torka ut! Effigerm Baby Care är återfuktande och mjukgörande.

När huden börjar bli röd och irriterad , vilket kan vara ett förstadie till blöjeksem, används Effigerm Baby Care. Spraya huden för att förhindra att svamp och bakterier får fäste och utvecklar sig till ett kliande blöjeksem.

Att behandla blöjeksem och röd irriterad hud hos bebisar och små barn kan vara både smärtsamt och svårt om det är salvor och krämer som ska masseras in på redan öm och kliande hud. Med Effigerm Baby Care sprayas huden 2-3 gånger och vätskan får torka in, det varken svider eller kladdar!

Effigerm Baby Care sprayen är alkoholfri och fri från konserveringsmedel, samt 100% fri från parabener.

Effigerm Baby Care gelspray vid blöjeksem och irriterad hud hos barn
Effigerm Baby Care bebis med blöja. Spraya på hud med blöjeksem eller annan irriterad bebishud.

Effigerm Baby Care gelspray för din bebis ömtåliga hud

Naturligt antiseptiskt innehåll, få ingredienser.

Effigerm Baby Care´s rengörande och antiseptiska funktion är påvisade genom vetenskapliga studier. Sprayen dödar och hämmar svamp och bakterier som orsakar hudirritation, utslag och eksem hos bebisar och små barn. Den dödar t ex Candida Albicans som är den vanligaste orsaken till blöjeksem.

Sprayen är helt naturlig då den innehåller samma ämne som kroppens egna immunförsvar använder för att bekämpa bakterier, virus och svamp – hypoklorsyra.

Sprayflaskan är konstruerad för att vara 100% hygienisk.

Effigerm Baby Care är en unik rengörande spray för spädbarn och även lite större barn

Lugnande och mjukgörande.

Förutom att sprayen desinficerar huden är den även lugnande och mjukgörande för spädbarns ömtåliga hud.

Effigerm Baby Care eliminerar och hämmar de flesta patogener (bakterier, svamp och virus) som orsakar infektioner i hud hos barn. Eftersom sprayen är helt naturlig orsakar den ingen skada på frisk hud.

Sprayen är hypoallergen och dermatologiskt testad. Den kan användas på alla hudtyper från födseln.

Effigerm Baby Care spray används för att undvika och läka blöjeksem.

Omdömen från användare av Effigerm Baby Care

… redan dagen efter vi började med eran spray blev det röda bättre, 3 dagar senare var det röda borta och ytterligare några dagar även prickarna borta!

En given plats i babypåsen.

Pappa till två-åring

Funkar toppen på min sons irritation i armvecken.

Maria 47 år

Min dotter har börjat torka sig själv med irriterad rumpa som resultat. Baby Care har funkat super.

Pappa till 4-åring

Vi får ofta fina mail och meddelanden på instagram och facebook från föräldrar som berättar hur de använt sprayen i både förebyggande och läkande syfte på sina bebisars irriterade och känsliga hud. Flera berättar hur de äntligen blivit hjälpta och att det är så bra att slippa kladd med krämer och salvor. Läs ännu fler omdömen och recensioner av Effigerm Baby Care här!

Vad innehåller Effigerm Baby Care?

Det aktiva ämnet i Effigerm Baby Care gelspray är Hypoklorsyra. Mängden Hypoklorsyra är 0,026%. Resterande innehåll är joniserat (renat) vatten, natriumklorid (koksalt), natrium magnesium fluorosilikat gel* och monkaliumfosfat*.

Hypoklorsyra förekommer naturligt i kroppen och är det ämne som våra vita blodkroppar producerar för att bekämpa bakterier, virus och infektioner. Den är biologiskt nedbrytbar och ger därmed inga skador på varken miljö eller människa. Hypoklorsyran utvecklar inte heller någon resistens hos bakterier, virus och svamp.

*Förtjockningsmedel som även används i t ex modersmjölksersättning och barnmat.

Köpställen Effigerm Baby Care

Effigerm Baby Care 150 ml gelspray finns att köpa på Kronans Apotek, både online och i butik. Samt online på apotea.se.

Effigerm Baby Care gelspray vid blöjeksem och irriterad hud hos barn

Scroll to Top