Recensioner Effigerm Baby Care | Spray för ömtålig bebishud |Blöjeksem

Recensioner av Effigerm Baby Care

Vi får så många fina omdömen som vi är stolta och glada över! Vi vill gärna dela med oss av de fina recensionerna av Effigerm Baby Care här nedan. Har du något du vill dela med dig av, eller har någon fråga är du varmt välkommen att höra av dig.

Effigerm Baby Care gelspray vid blöjeksem och irriterad hud hos barn
Testat sprayen nu sedan jag fick hem den i slutet av april och wow! Innan jag fick hem sprayen kämpade vi med en rödrumpa som inte ville ge med sig. Även röda kliande prickar. Vi provade olika krämer men det röda kom och gick ändå ibland än värre och ganska ledsen bebis. Men redan dagen efter vi började med eran spray blev det röda bättre, 3 dagar senare var det röda borta och ytterligare några dagar även prickarna borta! Ingen mera röd rumpa nu och jag är så tacksam! Tipsat om sprayen till min bvc och dom skulle tipsa vidare. Tipsar även alla jag känner med barn och har också köpt en flaska så jag alltid kan ha en i skötväskan och en hemma. Tusen tusen tack!!
Mamma till liten på 6 månader
Sprayen funkade bra och jag är mer än nöjd, den kändes snäll och len mot mitt barns hud. Sonen har precis slutat amma och därmed börjat äta mer riktig mat och det har satt fart på magen och blivit många fyllda bajsblöjor, vi upptäckte att han blev röd men då började vi använda sprayen och det röda försvann på någon dag, mycket smidigare än massa krämer som hamnar överallt och ingenstans.
Pernilla
Den är fantastisk! Har faktiskt använt den även på mig själv, då slemhinnorna i fiffin inte diggar det här med amning och gett klådan från …. Klåda be gone!
Jag måste bara skriva att vi har nu testat produkten i ca 4 dagar och alla blöjeksem är borta. Helt klart den bästa produkten jag någonsin provat. Vi kommer självklart fortsätta använda denna.
Anna
Alltså måste vara den bästa sprayen för små rumpor! Min minsta som är ett vilddjur och numera hatar att byta blöja och är som en ål på skötbordet när man har behövt smörja har det ej gått men denna spray har ju underlättat våra blöjbyten!
Ida
… det är den bästa jag provat!! Och att det är en spray gör det hela så galet mycket enklare, lätt att dosera och inget kladd! Älskar den verkligen. Jag har redan varit till Kronans och köpt mig en fullstor flaska.
Clara
Jag upplever att Effigerm Baby Care har varit mest värdefull när huden har varit som rödast och mest irriterad. Jag använde den på icke irriterad hud. När min dotter hade irritationer pga värme, full blöja eller annat så har jag sprayat två tre gånger och därefter är huden återställd. Tack för en fantastisk vara.
Abrar
Sprayen funkade väldigt bra för oss, mycket smidig att använda.
Wilma
Jag tycker väldigt bra om sprayen. Tycker att den passar utmärkts speciellt varma tider då det svalkar lite om man har den på ett svalt ställe. Om min son inte behöver något starkare skydd som en fetare salva om han är röd i rumpan funkar absolut sprayen bra för ett snabbt och effektivt blöjbyte.
Andrea

Köpställen Effigerm Baby Care

Effigerm Baby Care 150 ml gelspray finns att köpa på Kronans Apotek, både online och i butik. Samt online på apotea.se.

Effigerm Baby Care spray förebygger, lindrar och behandlar blöjeksem och röda rumpor.

Scroll to Top